Landgraaf Koerier

Menu

Patrick II elfde prins van CV de Pänkes

Prins Patrick II van het Pänkesriek.

Op 24 november is een bijzonder seizoen begonnen voor CV De Pänkes. In een overvolle Residentie werd de elfde Prins van de Pänkes geproclameerd, Patrick van Horssen die het seizoen 2012-2013 als Patrick II door het leven zal gaan.  . Voordat het echter zover was moest eerst nog Prins Nino I aftreden. Na de opkomst van de Raad van Elf en prachtige dansen van Naomi Remmen en de Twinkle Stars werd afscheid genomen, van de prins, die daarna werd opgenomen in de rijen van de Oud-Prinsen.

Door een aantal leden werd de musical ‘de Muppetshow’ opgevoerd.

De nieuwe Prins Patrick II is een echte Bösscher jong van 40 jaar. Hij is zeker geen onbekende in het Pänkesriek. Hij is getrouwd met Petra Linssen en vader van drie zonen: Sem (12) Noah (11) en Levi (9). Hij is een carnavalist in hart en nieren; hij is al jaren lid van de Vasteloavendsverein Misj Masj. Verder heeft hij het heel druk met alle hobby’s van zijn kinderen. Heel bijzonder is ook dat hij op de 11e van de 11e is geboren. In zijn dagelijkse leven is hij eigenaar van Van Horssen Houtbewerking in Abdissenbosch. Zijn motto voor het elfde seizoen van de Pänkes is: Noa elf joar wead nog ummer het glas geheave, samen mit de Pänkes geneete vir van ut leave.

Op vrijdag 4 januari 2013 houdt Prins Patrick II zijn receptie. De dag erna op zaterdag 5 januari 2013 zal hij natuurlijk aanwezig zijn op de elfde Herrenoavend.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.