Landgraaf Koerier

Menu

Regeerakkoord Rutte II: stel uw omroep de vragen

Op zondag 16 december neemt Omroep Landgraaf haar maandelijks praatprogramma Landgraaf Leeft op. Dit programma dat in café de Koetsch aan de Groenstraat in Waubach opgenomen wordt zal geheel in het teken staan van de gevolgen van het regeerakkoord van Rutte II voor de burgers van Landgraaf. Wethouders Andy Dritty (GBBL) en Harry Leunessen (PvdA) zullen ingaan op vragen die leven onder de inwoners van Landgraaf.

Om een goed beeld te krijgen van eventuele problemen die de mensen hebben met afspraken uit het regeerakkoord doet de omroep een oproep aan de lezers van Landgraaf Koerier om hun vragen te stellen via internet. U kunt uw vragen door mailen aan aw.peters@home.nl. De binnengekomen vragen zullen aan bod komen in de uitzending.

Tevens bestaat de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de opnames. Indien mogelijk kunt u dan ter plekke uw vraag toelichtte. De presentatie van het geheel ligt in handen van Ton Peters. Aanvangstijd van het programma is 10.00 uur. Uiteraard is de toegang gratis. Café de Koetsch is gelegen aan de Groenstraat 165 in Waubach.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.