Landgraaf Koerier

Menu

Prinsessen Lisette I en Line I regeren S.V Abdissenbosch

Prinsessen Lisette I en Line I van SV Abdissenbosch.

Prinsessen Lisette I en Line I van SV Abdissenbosch.

Tijdens een ouderwets gezellige Nieuwjaarsreceptie werd afscheid genomen van Prins Daniel en Jeugdprins Dani, van S.V. Abdissenbosch. Ze hebben, zo bleek, de naam van de voetbalvereniging op een fantastische manier  uitgedragen tijdens hun regeringsjaar 2012. Traditioneel wordt er op 01-01 ook een nieuwe prins(es) en jeugdprins(es) uitgeroepen. Na een sketch uit de Muppets Show van Peter Szablewski en Bert Smeijsters was het tijd om de nieuwe heersers uit te roepen. Tevoorschijn kwamen Lisette Snippe en Line Smeijsters die dit jaar zullen regeren als Prinses Lisette I en Jeugdprinses Line I. Lisette zal tijdens dit seizoen ondersteund worden door haar adjudante Moniek Erkens, Line kan een beroep doen op haar grote broer Luc.

Lisette is 18 jaar oud, actief als keepster bij de Dames 1, en is in haar 3e jaar van haar opleiding tot sociaalpedagogisch werker. Ze kan genieten van romantische films (maar alleen die met een happy end), carnaval zit haar in het bloed, hossen, dansen en plezier maken is iets wat ze ieder jaar weer tijdens de carnavalsdagen met veel plezier doet.

Line is 10 jaar en speelt als rechts-back bij de E2. Line is niet alleen een echte carnavalist ook zet ze haar beste beentje voor bij de Twinkle Stars, die altijd weer geweldige dansen laten zien.

Prinses Lisette I en Jeugdprinses Line I zullen deelnemen aan de grote optocht van Ubach over Worms op zondag 10 februari maandag 11 februari is het tijd voor het grote carnavalsfeest in de kantine aan de Europaweg.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.