Landgraaf Koerier

Menu

Heidi Arets onderscheiden

Tijdens de sleuteloverdracht aan Stadsprins Hans I (Koekoek) van de Parkstad Böck, werd Heidi Arets door Burgemeester Raymond Vlecken en wethouder Harry Leunessen onderscheiden met de Bronzen Landgraaf Bok.
Dit is de hoogste onderscheiding binnen de Landgraafse carnavalswereld. Heidi Arets is geboren op 16 juni 1945 te Kerkrade, en samen met haar man Hub heeft zij 2 zonen 2 schoondochters en twee kleinkinderen.
In 1988 was zij mede oprichter van dames carnavalsvereniging “de UNSkes” en bekleedde vanaf 1990 tot 1998 de functie van penningmeester en vervolgens vanaf 1999 tot en met 2003 was zij bestuurslid. Vanaf 1998 tot en met heden, draagt Heidi zorg voor het contracteren en begeleiden van de artiesten voor en na hun optreden tijdens de evenementen van CV de UNkes. De verkoop van de entreekaarten wordt uitsluitend vanaf haar adres gedaan.
Heidi is zeer bekend bij de vele bezoekers van de Damensitzung zij verzorgd de gehele dag de koffie voor alle dames die de sitzung bezoeken.
Tevens is zij de spil rond de aankoop en verkoop van de carnavalskleding die door de UNSkes tijdens de Landgraaf optocht wordt gedragen. Alle deelnemende leden worden dan tevens bij haar thuis geschminkt, en ook het beladen van de praalwagen gebeurt vanaf huize Arets.

Groot aanzien verwierf Heidi ook door de intense betrokkenheid bij de organisatie van “Sjtel dich ens vuur” van het BCL, gehouden te Landgraaf.
Ook is zij als vertegenwoordiger van CV UNSkes op tal van bondsvergaderingen aanwezig.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.