Landgraaf Koerier

Menu

Landgraafs icoon 75 jaar

Landgraaf, 17 februari 2015 | Op 17 februari j.l. vierde een echte Landgravenaar zijn 75e verjaardag. Frits Schrouff, eigenaar van Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading B.V., is een grote bekende in Landgraaf en omstreken. Niet alleen vanuit z’n rol binnen zijn organisatie, maar vooral vanuit zijn persoonlijke, oprechte betrokkenheid met vele verenigingen, lokale initiatieven en goede doelen maken hem tot een bijzonder geliefd mens. Als persoon is Frits Schrouff in al die jaren een echte ‘Landgraafse jongen’ gebleven; Nuchter, realistisch, eenvoudig, gedreven maar vooral warmhartig, bescheiden en een echte humorist.
Op zijn 75e verjaardag werd hij daarom geheel verdiend in het zonnetje gezet door zijn personeel. Hij werd o.a. verrast door een ‘onverwachte’ receptie welke werd ingeleid met een prachtige serenade en onderscheiding van Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen, waar Frits al tientallen jaren beschermheer is. Tijdens de receptie kreeg hij vervolgens nog een mooi eerbetoon van de technische staf van zijn geliefde voetbalclub Roda JC. Ook hier is Frits sinds jaar en dag actief achter de schermen, zonder het hoog van de daken te schreeuwen. Zijn inzet voor de jeugdopleiding van de club is ongekend, wat ook werd benadrukt tijdens de toespraak. De trots en emotie was gedurende de receptie in het gezicht van Frits af te lezen, iets dat hem als persoon siert.

Vanuit Heuschen & Schrouff en Roda JC is een bijzonder geschenk overhandigd. Het Roda JC elftal zal namelijk tijdens de wedstrijd tegen De Graafschap, op zondag 8 maart a.s., Frits op de voorzijde van het wedstrijdshirt eren. Op het shirt zal de silhouet van Frits te zien zijn, met daarbij de tekst “Frits Schrouff Gefeliciteerd!”.
Een mooi eerbetoon aan een echt Landgraafs icoon.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.