Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Landgraaf

-Voor een nieuw te starten project dat richt zich op dementerenden is men voor de Dr. Calshof op zoek naar vrijwilligers voor hulp bij de maaltijden en andere activiteiten. Je draagt bij aan het creëren van een huiselijke sfeer.
-Bij Radar Caecilahof zoeken ze een ondersteuner voor dactiviteiten met en door bewoners. Een enthousiaste vrijwilliger die affiniteit heeft met mensen met een verstandelijke handicap.
-Gemeente Landgraaf is op zoek naar chauffeurs voor de, op te starten, wijkbelbus. Je rijdt de bus bij uitstapjes en dagtochten, regelt de ritplanning en maakt afspraken met de dagbegeleider. Rijbewijs B en goede sociale vaardigheden zijn vereist.
– Gemeente Landgraaf zoekt een of meerdere helpdeskmedewerkers voor het opzetten en onderhouden van het digitale platform ‘Elise’. Het platform helpt om ideeën en initiatieven die vanuit de wijk komen, op te zetten. Je krijgt een opleiding voor het beheren van het systeem.

Voor meer informatie over deze vacatures kunt u terecht bij de Vrijwilligerscentrale Landgraaf in het raadhuis. Elke werkdag geopend van 9.00 – 12.30 uur, tel. 045-5695 346.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.