Landgraaf Koerier

Menu

Bonneterie Lenie 40 jaar

Op 1 januari 1975 droeg ’t “Triena van d’r Knuub” officieel haar manufacturenzaak na 43 jaar over aan haar dochter Lenie, die (toen) 27 jaar was en al sinds haar 14e jaar in de schaduw van haar moeder in de zaak stond.

De tijden veranderden, de zaak veranderde mee, het assortiment werd regelmatig gemoderniseerd, een grondige verbouwing en uitbreiding in 1988, en steeds meer damesmode met bekende merken als Rabe, Via Appia, Due, Mongul, Robell en veel andere.
De klantenkring veranderde ook mee, van dorpsfunctie naar een regionale functie, steeds meer bracht de mond op mondreclame mensen van steeds verder weg naar Bonneterie Lenie in Winkelcentrum Waubach.
Bijna elke week bezoekt Lenie de modebeurzen in binnen- en buitenland om de collectie aan te vullen en actueel te houden. De grote kracht van deze speciaalzaak is Lenie, samen met haar twee medewerksters José en Marjo. Met een feilloos gevoel voor kleur en combineren geven ze altijd een eerlijk en vrijblijvend advies aan de klanten.
De doelgroep is de moderne mode- en prijsbewuste vrouw van 25 tot ……. Elke vrouw die zich jong genoeg voelt om modieus of sportief door het leven te gaan zal bij Bonneterie Lenie slagen. De maatvoering is van 36 t/m 50 en ook in maat 50 is er genoeg jeugdige mode te koop. Het grote assortiment tops, t-shirts, jurkjes, truien,vesten en pantalons is uniek in de regio. Kwalitatief de beste combinatiemode in een populaire prijsklasse.
Voor regelmatige klanten zal dit alles bekend zijn en voor diegenen die eventueel nieuwsgierig geworden zijn, is dit de reden om eens tekomen snuffelen in de uitgebreide collectie.
De koffie staat klaar en…… als dank voor 40 jaar vertrouwen krijgt u dit jubileumjaar 10% korting op uw aankopen.
U vindt Bonneterie Lenie aan de nieuwe markt in Winkelcentrum Waubach.
De openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag doorlopend van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag doorlopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Geen koopavond.

U bent van harte welkom !

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.