Landgraaf Koerier

Menu

Creatieve maatjes

Het geheel is meer dan de som der delen
Expositie van 24 april tot 29 mei 2015
Met trots presenteert de Vrije Akademie een expositie die de resultaten toont van de samenwerking met welzijnsinstelling Impuls en met zorgorganisatie Radar.
In de Burgerzaal en de benedenruimten van het oude Raadhuis in Kerkrade zijn schilderijen, tekeningen, beelden en grafiek te zien van de cursisten van de Vrije Akademie ZOM en deelnemers van het project ‘creatieve maatjes’ (Vrije Akademie i.s.m. welzijnsorganisatie Impuls). Het idee achter het project ‘creatieve maatjes’ is om volwassenen (vooral ouderen) samen te brengen in de wijken en de gelegenheid te scheppen om elkaar te ontmoeten via creatieve activiteiten. Het project maakt deel uit van het landelijke programma ‘Lang leve kunst!”. Cliënten van Radar zullen ook met hun kunstwerken deelnemen aan deze tentoonstelling.

De expositie wordt op vrijdag 24 april om 19.30 uur geopend door de wethouder van cultuur, de heer Jo Bok, in de Burgerzaal van het Raadhuis. De expositie zal worden ingeleid door Mr. Chris Kuikman, voorzitter van het bestuur van de Vrije Akademie en door Natalie Savelsbergh, directeur van de Vrije Akademie ZOM. De tentoonstelling wordt muzikaal opgeluisterd door Kristina Lim.

De tentoonstelling duurt van 24 april tot en met 29 mei 2015 en is geopend tijdens werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. De expositie is te bezichtigen in het oude raadhuis, markt 1 in Kerkrade. In verband met de feestdagen is het Raadhuis gesloten op 5 , 14, 15 mei en 25 mei 2015.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Natalie Savelsbergh via 045-7370302 via info@vazom.nl

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.