Landgraaf Koerier

Menu

CJG deelt uit

Zomaar in de prijzen vallen. Dat kon de afgelopen maand bij Centrum Jeugd en Gezin Landgraaf. Door de Facebookpagina CJG Parkstad Limburg te liken, maakte je kans op aantrekkelijke prijzen. Zo werd ook Anja van den Bosch verrast. Samen met haar zoon nam ze een Bart Smit-cadeaubon van € 100,- in ontvangst. Wil je ook verrast worden? Like de Facebookpagina en houd hem in de gaten voor leuke acties en info!

Ken jij het Centrum Jeugd en Gezin Landgraaf al?
Het Centrum Jeugd en Gezin is dé plek waar je als (aanstaande) ouder maar ook als jongere terecht kunt met vragen. Hier vind je alle opvoed- en opgroeikennis onder één dak: van koffiemorgens voor ouders tot praktische cursussen, van een goed gesprek tot hulp bij de opvoeding. Maar het Centrum Jeugd en Gezin heeft ook korte lijntjes met het consultatiebureau, GGD en de wijkteams. Allemaal zijn ze namelijk te vinden in het gezondheidscentrum De Nieuwe Dormig in Landgraaf. Het CJG wijst je de juiste weg!

Koffiemorgens voor ouders
Heb je zin om gezellig met andere ouders te praten over de dagelijkse dingen die je meemaakt als ouder? Kom naar de koffiemorgen! Woensdag 27 mei, 24 juni, 22 juli, 26 augustus, 23 september van 9.00-11.00 uur. Met o.a. aandacht voor gezonde voeding en creatieve invullingen.

Meer info
Centrum Jeugd en Gezin Landgraaf: tel. 06 21 88 89 21, via cjg@landgraaf.nl en op www.cjgparkstadlimburg.nl. Vrije inloop op maandag van 8.30-12.30 uur. Overige dagen op afspraak!

Foto
Coördinator Claudia Gulikers van Jeugd en Gezin Landgraaf samen met de winnaars

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.