Landgraaf Koerier

Menu

NIMO domineert

Op de door NIMO zelf georganiseerde Limburgse kampioenschappen in Kerkrade was het Landgraafse zwemteam met een behoorlijke voorsprong de nummer 1 in het medailleklassement.
Er werden door de Landgraafse zwemmers maar liefst 23 individuele Limburgse titels behaald.

Met Janina Beckers en Vincent de Munter had vereniging ook de succesvolste deelnemers in huis. Vincent pakte 4 gouden en 1 bronzen plak en Janina behaalde 3 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen plak. Daarnaast werden ook Jylano Nahr (3x), Roman Jantos, Silke Bliek (2x), Esmee Lanckohr (2x), Jasper Thomas (2x), Iris Dijkstra (1x), Chayenne Poorts (1x), Mark Gorissen (1x) en Imke Beekman (1x) Limburgs kampioen. Dit aantal is het meeste dat ooi door NIMO behaald is in 1 weekend. Een bijzondere mijlpaal. Ook andere medaillewinnaars als Nikki Smeets, Carolien Beckers, Lieve Göbbels, Arijana Alijagic, McKenzie Kelly en Kyanie Blom droegen hun steentje bij aan de fantastische medailleoogst.

Deze enorme prestatie is een gevolg van de mooie dingen die er wekelijks in het Landgraafse zwembad plaatsvinden. Tevens is dit een mooi signaal naar de gemeente. Landgraaf zonder zwembad zou onder meer betekenen dat misschien wel de op het hoogste niveau sportende Landgraafse vereniging van haar thuisbasis beroofd wordt. Dat kan dus niet!

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.