Landgraaf Koerier

Menu

Plus Wetzels opent nieuwe winkel

Door: Callie Steijaert

Het centrum van Ubach over Worms, in de volksmond als van oudsher beter bekend als Waubach, heeft inmiddels ten behoeve van een nieuw winkelcentrum een behoorlijke bouw metamorfose ondergaan.

Peter Wetzels (overigens wonende in Schaesberg/Landgraaf), wordt bijgestaan door een accuraat, vakkundig en enthousiast team. Samen zorgen zij voor kwaliteit. Tegenover dit blad liet de joviaal overkomende Peter Wetzels weten dat Waubach inderdaad toe was aan een nieuw winkelcentrum. “Dit uiteraard om de concurrentie het hoofd te bieden. Het traject hiertoe liep al een aantal jaren en was dus al ingezet voor ik deze Plus Super overnam. De basis was dus al gerealiseerd en nu is het zover dat we kunnen verhuizen van het oude pand Hovenstraat 124 naar een prachtig nieuw onderkomen. Geweldig toch. De insteek is toch om de klandizie in het “dorp” te houden”, aldus Peter Wetzels. Ondanks de vele werkzaamheden etc. welke een verhuizing nu eenmaal met zich meebrengt blijft Peter Wetzels optimistisch gestemd. Dat siert deze ondernemer ten volle.

Wanneer u lijfblad in de bus valt dan behoort de verhuizing tot het verleden, want woensdag 20 mei 2015 gaan al om 08.00 uur ’s morgens de deuren open van het nieuwe Plus winkelpand. En wat voor een pand? T.o.v. het oude pand Hovenstraat 124 (wordt overigens gesloopt) omvat het nieuwe pand een verdubbeling van de bedrijfsoppervlakte van 1135 naar 2100 m2. In het nieuwe op moderne leest geschoolde pand is ook een compleet nieuwe inventaris geplaatst. Het te verkrijgen assortiment heeft in algemeenheid ook een flink vers uitbreiding ondergaan Buiten de kruidenierswaren in de super is er ook een nieuwe slijterij aanwezig (hiertoe volgden medewerkers de verplichte cursus sociale hygiëne). Nieuw is ook dat de gekochte winkelartikelen gescand kunnen worden, evenals pinnen en is er een NL-postagentschap aanwezig. Nieuw is ook het gegeven dat Plus Wetzels de verse eieren betrekt van een lokale boer. Alles bij elkaar een complete super dus. Kortom, voor de inwoners, c.q. klandizie, van Waubach een geweldige aanwinst en impuls waar het goed winkelen is.

Uiteraard zal de opening van Plus Wetzels gepaard gaan met leuke acties en zullen ook de kinderen hierin betrokken worden, zoals op woensdag de aanwezigheid van een clown. Poffertjes ontbreken ook niet Verder is er de hele week een proeverij en commerciële acties, c.q. vier weken lang een actiecampagne. Maar ook een flinke klapperactie zal niet ontbreken. Plus Peter Wetzels geeft hiermede duidelijk haar klandizie aan hoe blij dat ze is met hen en het nieuwe pand. Dat moet dan ook zo blijven en is enig feestgedruis op zijn plaats. Ook namens Landgraaf Koerier een welgemeend proficiat en veel succes voor de toekomst. Foto: Peter Wetzels voor de laatste maal voor het oude winkelpand HOVENSTRAAT 124. Nostalgie dus.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.