Landgraaf Koerier

Menu

The Machine-tribute

Zaterdag 23 mei gaat het dak eraf in de Oefenbunker met een mix van hip-hop, rock, funk en metal. De Parkstad-formatie Short Phusion en de Nederlandse Rage against the machine tributeband Rage On Stage maken er vanaf ca. 21.00 uur een dampend feestje van. De entree bedraagt €6. De Oefenbunker is gelegen aan Heerlenseweg 162 in Landgraaf.

Short Phusion is een 5-mans formatie uit Parkstad en heeft zijn eigen scherpe stijl. Een mix van strakke hip hop, explosieve rock, funky soul met ronkende gitaren, live drumbeats, vieze scratches en vlammende raps. Short Phusion staat garant voor een energieke show!

Short Phusion speelde reeds in het voorprogramma van Def P., Diggy Dex en Engel in de Oefenbunker Landgraaf, stonden vorig jaar op het Booch-festival in Heerlen en speelden begin dit jaar in de voorronde van Nu of Nooit. In september 2014 presenteerde Short Phusion hun debuut CD onder de titel: Jungle. De cd is o.a. te downloaden via iTunes, Google Playstore en o.a. te beluisteren via Spotify. De eerste clip van de titeltrack Jungle is op Youtube te vinden.

Rage on Stage, Nederlands meest imponerende tribute van Rage against the Machine, gestart in 2007. Door de vele live optredens voor steeds groter publiek en hun ervaringen in voormalige bands als I Witness, Bedtime for Bonzo en Neet oet Lottum, groeide de band al snel naar een topniveau waarbij zowel de band als het publiek hetzelfde energieke opzwepende gevoel ervaart als tijdens een Rage against the Machine concert. Rage on Stage uit Reuver heeft al menig publiek compleet uit zijn dak laten gaan. De energieke en overtuigende optredens zijn de ultieme kick voor iedere RATM-fan.

Beide bands staan 23 mei in de Oefenbunker in Landgraaf en maken er een spetterend feest van met een hoog jump-gehalte! Don’t miss it!

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.