Landgraaf Koerier

Menu

VWC Landgraaf

Vrijwilligerscentrale Landgraaf op zoek naar vrijwilligers!

-De Vrijwilligerscentrale is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de front-office in Landgraaf. Voorkomende werkzaamheden: inschrijven vrijwilligers, administratieve werkzaamheden, acquisitie nieuwe klanten en onderhouden contacten met bestaande organisaties.
-Stichting Day Dream is een organisatie die ritten verzorgt voor mensen met een beperking en zoekt vrijwilligers om deze ritten te begeleiden.
-Bij Op de Bies zoeken ze enthousiaste vrijwilligers voor ondersteuning van de medewerkers in het activiteitencentrum. Tevens diverse andere leuke vrijwillige werkzaamheden.
-Stichting Ruggesteun biedt ondersteuning aan mantelzorgers van een gehandicapt kind, dementerende ouderen, chronisch/langdurig zieken of mensen die stervende zijn. Dat kan zijn: bieden van gezelschap, samen iets leuks doen, begeleiden bij ziekenhuisbezoek of boodschappen doen, ondersteuning bij activiteitenmiddagen.

Voor meer informatie over deze vacatures kunt u terecht bij de Vrijwilligerscentrale Landgraaf in het raadhuis. Elke werkdag geopend van 9.00 – 12.30 uur, tel. 045-5695346.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.