Landgraaf Koerier

Menu

Somers zomerconcert

Op zaterdag 4 juli zal voor de 11e keer het traditioneel “Somers-zomer” concert plaatsvinden. De fanfare viert dit jaar haar 65e jubileum en vond het gepast om deze editie extra bijzonder te maken door de samenwerking te zoeken met de welbekende kerkraadse Zanger Jack Vinders en zijn grappige alter ego Sjonnie d’r Posbül.

Op deze zaterdagavond zal Fanfare St.Barbara G.A. o.l.v. haar dirigent Math Somers, samen met Jack en Sjonnie een populair zomerconcert geven in de gezellige ambiance van Partycentra “Het Streeperkruis” Het programma dat u wordt aangeboden zal voor het grote publiek zeer zeker aantrekkelijk zijn, want Jack Vinders staat garant voor de nodige humor en mooie Limburgse chansons.

De avond begint om 20.00 uur en de Entree is aan de dagkassa 5 euro en in de voorverkoop 4 euro. De voorverkoop duurt t/m woensdag 1 juli.De kaarten zijn vooraf te verkrijgen bij de volgende voorverkoop adressen:Partycentra “ Het Streeperkruis” en bij Mevr.C Somers, Beethovensingel 115 te Landgraaf.Tel: 5312687.
Online email bestellen kan via: somers87@zonnet.nl

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.