Landgraaf Koerier

Menu

Heroeszakken te vroeg aangeboden

De laatste weken worden op veel plekken in de gemeente de plastic Heroeszakken al dagen vóór de inzameling buitengezet! Hierdoor blijven de zakken dagenlang liggen. Dit zorgt voor overlast.

Alleen op de juiste dag aanbieden
Wij willen iedereen dan ook verzoeken de juiste afvalkalender te hanteren en het PMD-afval alleen op de juiste dag buiten te zetten. De plastic Heroeszakken worden vanaf 8 uur in de ochtend opgehaald. Zet de zakken liefst niet de avond ervoor buiten in verband met wegwaaien en het aanvreten door bijvoorbeeld knaagdieren en katten. Om wegwaaien te voorkomen, kunt u de zakken eventueel aan elkaar vastmaken. Hang ze in ieder geval niet aan de ondergrondse containers. Dit hindert het ledigen van deze containers enorm. Te vroeg aangeboden Plastic Heroeszakken worden niet voortijdig opgehaald.

Indien u twijfelt over de juiste inzameldag, raadpleeg dan de site van Rd4 of neem contact op met het Rd4-servicepunt (info@rd4.nl of 045-5437100). Samen houden wij Landgraaf schoon. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.