Landgraaf Koerier

Menu

St. Paulus levert kampioenen

Op 27 juni jl namen 4 solisten en 1 duo van Fluit- en tambourcorps St. Paulus Schaesberg deel aan de Nederlandse Kampioenswedstrijd georganiseerd door deKoninklijke Nederlandse Muziek Organisatie. Na de succelsvolle deelname aan de Limburgse Kampioenswedstrijd in maart, volgde weer een nieuwe uitdaging met een gooi te doen naar de Nationale titel. Denise Linders kon in de 4e divisie haar prestatie op de Limburgse Kampioenschappen jammer genoeg niet herhalen.
In de Jeugddivisie wist Bjarne Logister beslag te leggen op een 3e plaats in een deelnemersveld van 17 medestrijders. In de 3e divisie wist Finn Logister met een fraaie score van 90 punten(lof der jury) te titel te bemachtigen. Eveneens in de 3e divisie trad op het duo Joyce Kooyman/Joëlle Joosten en ook het duo wist de titel met lof der jury binnen te halen. Joëlle Joosten in de 2e divisie miste op een haar na, ondanks haar behaalde 90 punten met lof der jury, de nationale titel.
De jeugdige St. Paulus-muzikanten kunnen met trots terug kijken op hun resultaten die zij behaalden in het “solistenseizoen 2015”, met dank aan hun docenten Ferry Logister en Sandra de Jong.

De Uitslagen:
Bjarne Logister Jeugddivisie 87,5 pnt, 3e plaats
Denise Linders 4e divisie 82 pnt 2e plaats
Finn Logister 3e divisie 90 pnt KAMPIOEN (lof)
Joyce Kooyman/Joëlle Joosten 3e divisie 90 pnt KAMPIOEN (lof)
Joëlle Joosten 2e divisie 90 pnt 2e plaats (lof)

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.