Landgraaf Koerier

Menu

Ladies’Circle Parkstad zamelt geld in

Ladies’Circle Parkstad heeft met diverse acties geld ingezameld voor goede doelen. Zo hebben wij in juni dit jaar in het kader van onze Vaderdagactie chocolade verkocht in samenwerking met The Chocolate Company in Kerkrade (www.chocolatecompany.nl) en de Printgalerij in Heerlen die ons drukwerk kosteloos hebben verzorgd (www.deprintgalerij.nl). De opbrengst van deze en andere acties komt onder meer ten goede aan de Stichting Wensulance.
Stichting Wensulance gevestigd in Landgraaf is een non-profit organisatie met een particuliere ambulance, bemenst door deskundige vrijwilligers (chauffers en begeleiders). Het doel van Stichting Wensulance is het gratis vervullen van “laatste wensen”van niet- of mindermobiele, ernstig zieke, chronisch zieke of (pre-)terminale patiënten.
Op dinsdag 3 augustus overhandigde voorzitster Eve Philips-Jackson samen met Dorena Gulpers aan Stichting Wensulance een cheque ter waarde van € 1.000,- De enthousiaste oprichters en vrijwilligers die aanwezig waren vertelden over hun motivatie en hun ervaringen. We hoorden mooie, emotionele en aangrijpende verhalen. Hun uitdaging voor de komende tijd is om zo veel mensen te laten weten van hun bestaan zodat zoveel mogelijk mensen hiervan gebruik kunnen maken. Kortom een prachtige stichting die we graag een warm hart toedragen vanuit ons motto vriendschap & service. Wij hopen dat wij met onze donatie mooie “laatste wensen” in vervulling kunnen laten gaan. Voor meer informatie zie www.wensulance.nl

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.