Landgraaf Koerier

Menu

Toneelkriebels

Het is geweldig om op het podium van Theater Landgraaf te staan en applaus te krijgen na afloop van een voorstelling. Zie je jezelf daar al staan? Net zoals het leren bespelen van een instrument of het leren schilderen, kan iedereen van jong tot oud (vanaf 6 t/m 27 jaar) bij de Jeugdtheaterschool Landgraaf leren hoe je theater maakt. Theater is spannend, stoer en leuk. Lekker doen alsof en het ondertussen zo echt mogelijk laten lijken. In de huid van een personage kruipen, je emoties inzetten, bewustwording van expressie en beweging.
Het is allemaal te leren bij Jeugdtheater Landgraaf. Daarnaast komen alle andere aspecten van theater aan bod. Wat doet licht of muziek met een voorstelling? Bij Jeugdtheater Landgraaf valt er veel te beleven en te leren. Als jij DAT wilt, sta jij straks ook op de planken.

Theater, dat kan van alles zijn: toneelspelen, dansen, zingen, improviseren en vooral: veel lol maken. Je speelt samen en maakt met elkaar een voorstelling. En je krijgt gegarandeerd de kick van het staan voor publiek, het applaus, de gezonde spanning en het trotse gevoel na afloop. En dan wil je meer, dat kunnen we je nu al vertellen. Theater is verslavend.

Bij Jeugdtheater Landgraaf krijg je les van verschillende professionele drama- en zangdocenten. Je kunt kiezen voor een musicalklas of een reguliere lesklas. Wat de cursussen in elk geval gemeen hebben met elkaar is dat je minimaal vier keer per jaar optreedt voor publiek; in januari tijdens de theater-estafette-dagen en aan het eind van het theaterseizoen (voor de zomervakanitie) met de eindpresentaties.
De jongste musicalgroep gaat dit seizoen in ieder geval de ‘Lion King’ instuderen en de oudste musicalgroep zet haar tanden in ‘Mary Poppins’.

Heb je belangstelling? Meld je dan zo snel mogelijk aan voor een proefles: info@theaterlandgraaf.nl of tel. 045-5310929 (theaterbureau ma t/m vr 10-12 uur). Je krijgt dan te horen in welke groep je een proefles mag volgen.
We beginnen in week 40, dat is eind september. Tot ziens!

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.