Landgraaf Koerier

Menu

Houtkachelslimburg

Houtkachelslimburg specialist op de 2de hands markt houtkachels en hout/cv stoken.

Houtkachelslimburg zit sinds een kleine 2 jaar gevestigd in Landgraaf. En sinds kort ook in Eygelshoven. De drijvende kracht van het bedrijf is Vivian Oerlemans met haar specialisme op het gebied van houtkachels en hout/cv stoken kan zij u te woord staan en samen met u kijken naar een passende constructie binnen uw huishouden. Zij zal u dan ook van het begin tot het einde begeleiden en alles regelen.

Houtkachelslimburg richt zich met name op de 2de hands markt. Dit zijn houtkachels die volledig gereviseerd worden en hiermee betaalbaar worden voor consumenten die minder te besteden hebben. Verder levert houtkachelslimburg alle vrijstaande merken en/of typen houthaarden ook nieuw. En heeft het zich gespecialiseerd op het gebied van hout/cv stoken.
Buiten de verkoop van houtkachels is het ook mogelijk de gehele installatie te laten verzorgen door Houtkachelslimburg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het rookafvoerkanaal. Alle materialen bij Houtkachelslimburg voldoen aan alle EU-normen.

Mocht dit artikel uw interesse gewekt hebben of wilt u vrijblijvend meer informatie dan kunt u contact opnemen met Vivian Oerlemans op telefoonnummer 06-44697422. Houtkachelslimburg werkt uitsluitend op afspraak. Tevens is Houtkachelslimburg te vinden op facebook of via de mail houtkachelslimburg@live.nl.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.