Landgraaf Koerier

Menu

Danny’s Bloemen en Kadoshop

Danny’s Bloemen en Kadoshop organiseert nu al voor het 7 jaar  de grote kerst – en adventshow. Dit is een begrip in Landgraaf geworden. Wij hebben dan ook het assortiment Yancee Candle geur kaarsen uitgebreid met 75 geuren. De top geurkaars uit de USA en Disney spullen van lampen tot traditions van Jim Shore. Prachtige tuinbeelden en helemaal nieuw zijn de geurlampen van Ashleigh en Burwood met geuren om van te  smullen. Ook nieuw is het thee-moment, heerlijke theeën die u zelf kunt uitzoeken en leuk zijn om als kado mee te nemen. Natuurlijk maakt Danny  alle voorkomende bloemwerken zelf.

Verder oraginseert Danny’s Bloemen en Kadoshop ook dit jaar weer een grote Kerst- en Adventshow met een nog grotere Kerstmarkt en wel op vrijdag 20 november van 16:00 – 20:00 uur; zaterdag 21 november van 11:00-18:00 uur; zondag 22 november van 11:00-18:00 uur.

Dit alles gebeurt in de achtertuin van Dannys bloemen en kadoshop die geheel verlicht is met 1000de lampjes en met Mini Disneyland in aanbouw met echt reidende treinen. Verder gaat het dan in de gehele Brandpoort met meer dan 17 standhouders.
Dus voor iedereen is er wel wat te vinden: kleding, parfum, snuiste-

rijen, sieraden, noem maar op. Dit jaar hebben we ook een meet en greet met Anna Elsa en Olaf van de film Frozen  op de zaterdag van 14.00 t/m 16.00 uur. Bovendien vindt er o.a. plaats: een bezoek van de Kerstman met iets lekkers voor de kleintjes, met op zondag een scala van optredens van verschillende artiesten met om 15.00 uur Jack Vinders.  Natuurlijk zijn er ook heerlijke versnaperingen en een warm of koud drankje. Dit is puur genieten.

Dus waar moet u zijn?

Op de Hoogstraat 189 bij Danny’s Bloemen en Kadoshop.

De entree is natuurlijk gratis.
Kom gezellig een kijkje nemen.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.