Landgraaf Koerier

Menu

Op deze school wordt niet gepest

‘Jeugd en Gezin’ van de gemeente Landgraaf heeft samen met het Brandenberg College een ontwerpwedstrijd georganiseerd. De leerlingen van de brugklassen hebben in groepjes, of individueel, een symbool ontworpen dat duidelijk maakt: ‘Op deze school wordt niet gepest!’ De vijf beste ontwerpen zijn door een onafhankelijke, professionele jury gekozen. Daarna kon iedereen via Facebook zijn of haar favoriete ontwerp ‘liken’. Het logo met de meeste ‘likes’ werd vervolgens gedrukt op trottoirtegels. Het winnende logo was het ontwerp van 3 leerlingen van klas BB1C, Zoewy Jaspers, Newroz Çin, Emira Fischer en Geena Geelen.

Dinsdag 17 november hebben Bert Hanckmann namens het Brandenberg College en Harry Leunessen, wethouder Jeugd, het logo samen met de ontwerpers onthuld. Daarbij waren alle brugklassers en hun docenten aanwezig. De trottoirtegels zijn aangebracht bij de hoofdingang en nog enkele plekken waar scholieren vaak komen. Omroep Landgraaf heeft de onthulling van de stoeptegels gefilmd, u kunt deze gebeurtenis dus nog terug kijken. 

Ook met het Eijkhagen College heeft ‘Jeugd en Gezin’ van de gemeente Landgraaf deze ontwerpwedstrijd georganiseerd. Daar zal het winnende logo op 26 november onthuld worden.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.