Landgraaf Koerier

Menu

Hamers Grafische Communicatie

Enkele jaren geleden sloeg Drukkerij Hamers al een nieuwe weg in: van traditionele drukkerij naar modern communicatiebedrijf. En met succes! Daarom vonden zij het nu tijd om deze weg te vervolgen en per 1 januari 2016 verder te gaan onder de nieuwe naam: Hamers Grafische Communicatie

Waarom een nieuwe naam? 

Eigenaar Rémy Hamers legt het uit: “In de afgelopen jaren hebben wij door de sterk veranderende grafische markt ons dienstenpakket behoorlijk uitgebreid. Waar we vroeger alleen traditioneel druk- en printwerk leverden, bieden we nu ook een scala aan grafische diensten en – producten. Zowel voor offline – als voor online communicatie.

Vaak begint het met het ontwerpen van een logo. Vandaaruit ontwikkelen we dan de volledige huisstijl zoals het briefpapier, de envelop of een bijpassende folder. Vroeger hield het hierbij op, maar tegenwoordig gaan we verder met het maken van de complete website, de gepersonaliseerde mailing, de online nieuwsbrief en eventueel XL prints zoals posters, stickers en banners.

 

De naam ‘Hamers Grafische Communicatie’ past dan ook veel beter bij het bedrijf zoals het er nu staat, zegt Rémy Hamers. “Het laat zien dat we verder gaan dan alleen drukken. Samen met onze klanten zoeken we naar een maatwerkoplossing, die hun communicatie naar een hoger plan tilt. De komst van de online communicatie en de vele andere nieuwe grafische mogelijkheden vraagt wel om een gedegen aanpak. Dat doen we door goed te luisteren, mee te denken, de juiste middelen te kiezen en vervolgens goed werk te leveren.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.