Landgraaf Koerier

Menu

Ochtendwandeling 7 febr. Schinveldse Bossen

Zondag 7 februari heeft u een mooie kans om eens kennis te maken met de wandelingen van NWWL en IVN (De Oude Landgraaf). Beide organisaties organiseren samen twee avontuurlijke wandelingen door de bossen van Schinveld. Er is een wandeling van ongeveer 10 km en één van ongeveer 13 km lengte. De wandeling van 10 km heeft een wat langzamer tempo dan de 13 km lange wandeling. 

De bossen van Schinveld.
Hoewel we al vaker in dit gebied geweest zijn, lopen we tijdens deze avontuurlijke wandeling in gebieden waar u misschien nog nooit geweest bent. We lopen vaker over smalle paadjes, klauteren over boomstammen en we moeten beekjes oversteken. Dit deel van het bos is zeer vochtig, dus wij kunnen niet garanderen dat de ondergrond overal even droog is. Wel is het avontuurlijk en schitterend. Natuurlijk zullen we ook de Schotse Hooglanders zien die op diverse plaatsen staan te grazen

Kenmerken van de wandeling:
Vertrek op zondag 7 februari om 09:30 uur
Plaats van vertrek: Café-Restaurant Haus Hamacher, Am Freibad 10, 52538 Gangelt, Duitsland.

Voor carpooling om 8.30 uur verzamelen bij de parkeerplaats van de Rabobank,  winkelcentrum “Op de Kamp” te Landgraaf.

 

Lengte van wandeling 1: ongeveer 10 km. De lengte van wandeling 2 is ongeveer 13 km.
De wandelingen vinden plaats op overwegend vlak terrein in het bos en het veld, gedeeltelijk verharde weg, grindwegen en bospaden.

Deze wandelingen worden door NWWL in samenwerking met IVN Oude Landgraaf georganiseerd. Zowel leden als niet leden zijn welkom. Aan de wandelingen zijn geen kosten verbonden.

Voor informatie: Jan Bons : 06-2445 4835

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.