Landgraaf Koerier

Menu

BlackBone in de Oefenbunker

Bastaardzoons van Angus, Slash en Lemmy rocken de Oefenbunker.

Lemmy is dood. Peter Pan Speedrock stopt. Wat nu? Wachten op Guns N’ Roses? Prima, maar verdoe je tijd niet en check op zaterdag 23 april Black­Bone in de Oefenbunker. Live spelen deze jonge rockers altijd de pannen van het dak. Wees erbij, want de volgende keer is Black­Bone misschien al te groot voor de Oefenbunker.

It’s only rock­’n­roll. Beetje smerig, niet te moeilijk. Catchy as hell, dat wel. Gewoon lekker losgaan met zijn allen. Dat is Black­Bone. De drie heren zijn net de twintig voorbij, maar hebben al een aardig pak optredens gedaan. Zo opende het trio al op grote podia voor bands als Saxon, Slash, Megadeth, Status Quo en Chickenfoot.

Smoel

In 2013 stond Black­Bone in de ECI Cultuurfabriek, samen met Peter Pan Speedrock. Black­ Bone speelde toen een even aanstekelijke als explosieve cocktail van gelijke delen Motörhead, AC/DC en Guns N’ Roses. Inmiddels is het tweede album Blessing In Disguise uit en de band toont daar veel meer eigen smoel. ‘Peetvader’ Peter van Elderen (zanger/gitarist Peter Pan Speedrock) zat achter de knoppen en wist de rauwe livesound van de band goed te vangen. Maar op een fijn podium is Black­Bone toch het lekkerst. Mis het niet.

Zaterdag 23 april 2016 Zaal open: 20.00 uur Aanvang: 21.00 uur

Oefenbunker Heerlenseweg 162 6371 HX Landgraaf

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.