Landgraaf Koerier

Menu

Open Dag Asian Cash & Carry

Op zaterdag  28 mei 2016  opent Heuschen & Schrouff voor het derde achtereenvolgende jaar de deuren van haar Asian Cash & Carry aan de Valkweg 9 in Landgraaf voor een feestelijke Open Dag.

De winkel is uiteraard 6 dagen per week open voor haar klanten, maar tijdens de Open Dag van 12.00-15.00 uur is er, naast het aanbod van meer dan 1300 exotische producten, nog veel meer te zien en te beleven. Er zijn kraampjes van omliggende bedrijven met o.a. tuinartikelen, lifestyle en beauty. Ook zijn er zijn proeverijen, acties,  kookdemonstraties, muziek en dans. De megagrote Lucky Cat rechtstreeks uit China zwaait alle bezoekers goedendag. Alle inwoners van Landgraaf en omgeving  zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en te proeven van de exotische sferen.

Donatie opbrengst Open Dag
Heuschen & Schrouff is een maatschappelijk bewogen onderneming. De helft van de opbrengst van de Open Dag wordt via de Frits Schrouff Foundation geschonken aan ‘Terre des Hommes’,  een goed doel dat zich inzet om kinderuitbuiting een halt toe te roepen.

Over de Asian Cash & Carry
De Asian Cash & Carry is met 250 m
² één van de grootste toko’s in de regio. Anita Bazen, Store Manager bij Heuschen & Schrouff, is trots op de hoeveelheid exotische producten die de winkel in haar assortiment heeft. Naast Aziatisch staat steeds meer ‘world food’ op de plank zoals Arabisch, Afrikaans en Caribisch. Zo speelt Heuschen & Schrouff in op de stijgende vraag naar exotische producten uit de hele wereld. De nieuwe website www.asiancashcarry.nl gaat binnenkort online zodat klanten het complete aanbod kunnen bekijken.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.