Landgraaf Koerier

Menu

Uitstekende resultaten solisten St. Pauls

Goede punten en een kampioenstitel op de Nederlandse Kampioenschappen

Op de Nederlandse Kampioenschappen voor solisten en kleine ensembles in Berlicum zijn uitstekende resultaten behaald door de jeugdleden van St. Paulus. Afgelopen zaterdag namen Bjarne Logister, Finn Logister en Denise Linders deel aan de wedstrijd voor fluitisten en slagwerkers, onder begeleiding van opleiders Sandra de Jong en Ferry Logister. Met een kampioenstitel en goede punten mag wederom gesproken worden van een succes!

Bjarne Logister behaalde op de kleine trom 83 van de 100 punten in de jeugd divisie. Zijn broer Finn Logister speelde ook een solo op de kleine trom en behaalde 87,5 punten in de tweede divisie. Denise Linders deed mee in de derde divisie en behaalde op dwarsfluit maar liefst 88 punten en daarmee de Nederlandse Kampioenstitel!

Met de succesvolle resultaten kijkt St. Paulus terug op een mooi jaar voor de jeugdleden. De leden van St. Paulus werken nu toe naar het concours in November waar het hele corps gezamenlijk aan zal deelnemen. Kijk voor meer informatie over Fluit- en Tambourcorps St. Paulus op www.stpaulus.nl.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.