Landgraaf Koerier

Menu

Feestelijke prijsuitreiking

Feestelijke prijsuitreiking bij Kreutz Euronics  in Landgraaf.

Kreutz Euronics in Landgraaf is begin vorig jaar aangesloten bij “Euronics” de grootste inkoop organisatie op elektronica gebied van Europa.  Waarmee ze vanaf dat moment hun assortiment behoorlijk hebben uitgebreid met witgoed en Vobis ( IT producten). Om hun klanten de zelfde service te kunnen blijven bieden als ze al 49 jaar deden op beeld en geluid, heeft de firma Kreutz veel geïnvesteerd op kennis van producten en service van deze nieuwe productgroepen . Tussen  16 mei en 2 juli konden consumenten die bij een van de 106 Euronics winkel een wasmachine kochten mee doen aan een prijsvraag. Afgelopen week heeft Euronics de 5 prijswinnaars bekend gemaakt van de LG 165 cm Ultra HD smart tv’s.  Eén van de gelukkige prijswinnaars was dhr. Bovens uit Heerlen die bij Euronics Kreutz in Landgraaf zijn aankoop heeft gedaan.  Op het inschrijfformulier van dhr. Bovens schreef hij als slagzin: “Kreutz—de beste service met de beste prijs”. Bij de uitreiking gaf hij nog eens aan dat hij bij Euronics Kreutz graag koopt omdat de service heel erg goed is en dat de prijs ook altijd scherp is.

Bij het ontvangen van de prijs werd al heel snel duidelijk dat de 165 cm TV niet zomaar mee naar huis kon omdat deze niet in de auto paste, natuurlijk bood Maurice Kreutz direct aan de tv netjes thuis te brengen

Euronics NL en Euronics Kreutz wensen de familie Bovens heel veel kijkplezier met hun nieuwe tv.

Op de foto van rechts naar links: Maurice Kreutz, dhr. Bovens en Sandra Kreutz

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.