Landgraaf Koerier

Menu

bUITenMARKT

Zondag 4 september vindt de bUITenMARKT van Theater Landgraaf plaats.

Als start van het theaterseizoen 2016/2017 organiseert Theater Landgraaf jaarlijks een feestelijke bUITenMARKT, waar diverse artiesten een voorproefje geven van hun komend optreden in het theater. De deuren van het theater staan dan letterlijk en figuurlijk voor u open. Het programma zal naast het sfeervolle binnenpodium van Theater Landgraaf ook plaatsvinden op het buitenpodium.

Vanaf de terrasjes kunt u (vanaf 13.00 tot 19.00 uur) onder het genot van een drankje luisteren naar en meeswingen op de aanstekelijke live-muziek van diverse bands als ‘Melting Stuff’, ‘The Wrong Side’, ‘He & She’, ‘Barosz’, ‘Autumn Leaves’ en ‘Bolton & Jenninga’.

Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Dat swingt de pan uit’.  Een thema dat in het programma van de bUITenMARKT terugkomt bij de diverse onderdelen, zoals de opening door de sambaband Diversão! en een workshop percussie op o.a. potten en pannen. Stilzitten mag, maar … we zullen het u niet makkelijk maken.

 

Naast veel muziek kunt u ook genieten van cabaret door Raymond Clement en Roger Lataster. De presentatie is in vertrouwde handen van 3 leden van de toneelgroep Ambras: Ilja Theunissen, Kevin Vandeberg en Erik Megens.

 

Ook voor kinderen valt er wederom genoeg te beleven. Zo is er een workshop jongleren gegeven door Geert Mestrom. De allerkleinsten kunnen zich laten grimeren en er is een ballonnenclown.

 

Meer informatie: www.theaterlandgraaf.nl

 

 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.