Landgraaf Koerier

Menu

Lady’s Circle Parkstad steunt Toon Hermans Huis Parkstad

Ladies’ Circle Parkstad organiseerde 15 september een Ladies’ VIP Night. Ruim 150 ladies genoten van de dolkomische film Bridget Jones’s Baby in Quatro Cinema Heerlen. Voor aanvang van de film overhandigde voorzitter Nancy Scheepers-Bosch een cheque ter waarde van € 1.388,41 aan Marion Willemsen van het Toon Hermans Huis Parkstad.

Ladies’ Circle Parkstad is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar die Parkstad een warm hart toe dragen. Een groep dames die zich verenigd heeft met als doel door vriendschap, commitment en passie, mensen service te verlenen daar waar het hard nodig is.

Op 15 september werd door Ladies’ Circle Parkstad opnieuw een evenement georganiseerd. Deze keer een Ladies’ VIP Night; een gezellige avond, met als doel een mooi bedrag op te halen voor het Toon Hermans Huis Parkstad. Het Toon Hermans Huis Parkstad schenkt alle aandacht aan de mens achter de kanker.

 

Het was een geslaagde avond. Ruim 150 ladies genoten in Quatro Cinema Heerlen onder het genot van een hapje en drankje van de dolkomische film Bridget Jones’s Baby. Voor aanvang van de film overhandigde voorzitter Nancy Scheepers-Bosch een cheque ter waarde van € 1.388,41 aan Marion Willemsen, directeur van het Toon Hermans Huis Parkstad.

 

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.