Landgraaf Koerier

Menu

Mobiele Vasteloavend

Bezoek Mobiele Vastelaoves Ambassade Landgraaf succesvol

 

De Mobiele Vastelaoves Ambassade van De 3-kes bezocht zaterdag 3 september de gemeente Landgraaf. Omstreeks 14.00 uur begon de Roadshow op het Raadhuisplein. Na het openingswoord door Piet Bierman van de Parkstad Böck werd de ‘Laeve de 3!-vlag’ in de top gehesen. Daarnaast waren er delegaties van de Geete, de Parkstad Böck en de bond van carnavalsverenigingen Limburg aanwezig. Iedereen mocht meedoen aan het ‘Limburgs Vastelaoves Dartspel’. Verder werd er gesproken met voorbijgangers en winkelend publiek. Vanzelfsprekend werd het speciale Laeve de 3!-lied van W-Dreej ook ten gehore gebracht.

 

Met het bezoek aan Landgraaf sluit De 3-kes hun tour aan alle 33 de Limburgse gemeentes af. Meer informatie op www.bcltreffen2016.nl.

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.