Landgraaf Koerier

Menu

Medailleregen voor KSV Simson jeugd!

9 jeugdleden van KSV Simson namen afgelopen zondag 16 oktober deel aan het, met 285 deelnemers, zeer sterk bezette Willi Boley Gedächtnis Turnier in Bonn. Op maar liefst 5 matten werd er door de jeugdige deelnemers geworsteld. Voor de jeugd van Simson was dit een mooie gelegenheid om te laten zien wat ze in de afgelopen maanden door hard te trainen weer allemaal hebben bijgeleerd. En het harde trainen werd beloond!

Aan het eind van de dag keerde de jeugd huiswaarts met maar liefst 4 gouden , 1 zilveren en 1 bronzen medaille. Indruk maakte vooral de zesjarige Jason Kloek die in zijn gewichtsklasse maar liefst al zijn 4 partijen winnend afsloot en daarbij ook nog eens bijna geen enkel punt tegen kreeg.

Ook Diana Keyani, Ronaldo van de Boogaart en Jurgen Kaaijmolen wisten hun partijen te winnen en mochten de gouden medaille ophalen. Imre Baar (zilver) en Chesney van Leeuwen (brons) worstelden prima wedstrijden bij de meisjes en zagen hun inzet ook beloond met een mooie medaille. De net zesjarige Thijmen Lin worstelde zijn eerste toernooi en wist de 4e plaats te halen. Justin Kloek en Karsten Kaaijmolen haalden respectievelijk de 6e en 7e plaats.

Een geslaagd toernooi voor zowel de jeugd alsook hun trainers/coaches Alex Paulanyi, Ayoub Keyani en Pierre Lin.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.