Landgraaf Koerier

Menu

Minioren zwemmers van NIMO leveren topprestaties

De NIMO-zwemmers en zwemsters tot 12 jaar hebben binnen hun competitie fantastisch gepresteerd. De ploeg welke zwemt in zwembad d’r Pool in Kerkrade behaalde vele gouden medailles en vond zichzelf terug bovenaan het medaillestaatje na deze wedstrijd.

Uitblinkster was Hylcke de Beer. Zij won haar beide programma’s en staat met de gerealiseerde tijden ook 1e van Nederland. Debutante Julia van Bokhoven was eveneens zeer succesvol met 2 mooie overwinningen in de zogenaamde swimkick programma’s.
Ook de piepjonge Sari Wiekken en Meike Starremans zwommen hun 1e wedstrijd als startvergunninghouder en beide meiden (respectievelijk 7 en 8 jaar) bekroonden dat met een gouden medaille op de vrije slag.
Bij de jongens waren het Lucas Rosenzweig en Laurent Krichel die twee maal naast elkaar op het podium stonden. Ook Marloes Thomas en Sandra Borowiec hadden een geslaagd debuut met plekken op het podium.

Bij de meer gevorderde zwemmers waren er, naast de tijden van Hylcke de Beer, ook nationaal tot de verbeelding sprekende tijden van Peter Smeets en Benigna Kocsispeter. Tel daarbij nog op dat oa. Domonik Borowiec, Juliette Krichel, Rick Schuijren, Stella Posada en de benjamin van de ploeg; Viggo van Bokhoven allen hun persoonlijke records met vele seconden aanscherpten en daarbij ook nog diverse podiumplekken binnensleepten en er mag gesproken worden van een zeer geslaagde dag van de miniorenploeg van zwemvereniging NIMO.

 

Interesse om ook te komen zwemmen: Kijk eens op www.nimolandgraaf.nl of mail naar info@nimolandgraaf.nl of kom gewoon naar d’r Pool in Kerkrade en vraag naar . Je mag de eerste weken gratis komen uitproberen of wedstrijdzwemmen de sport voor jou is!

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.