Landgraaf Koerier

Menu

Een persoonlijke reisadviseur, wie wil dat nou niet!

Natuurlijk kun je jouw reis zelf via internet boeken. Maar wat als je daar nou geen zin in hebt of geen tijd voor vindt? Wat als je iets anders wilt dan het standaard aangeboden pakket of je hebt niet genoeg kennis van een bepaalde bestemming?

Dan is het wel zo handig om een persoonlijke reisadviseur in te schakelen. Iemand met verstand van zaken en kennis over de reisbranche. Reiservaring is een belangrijk onderdeel voor een goed advies. Kiest u voor mij, Stefanie Wijn, dan kiest u voor jarenlange ervaring zowel achter de balie als op vele bestemmingen in de wereld. Zuid-Afrika, Sri Lanka, Thailand, Amerika, Dubai, Marokko, Gambia, Spanje, Griekenland, Italië en Turkije zijn een greep uit de vele landen die ik persoonlijk heb bezocht. Deze ervaringen gecombineerd met mijn passie voor de reiswereld zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes wordt verzorgd en aansluit bij uw wensen.

Ik kom op afspraak bij u thuis of u komt bij mij. Geen wachttijden, privacy en één vast contactpersoon. Ook in de weekenden en avonduren sta ik voor u klaar. Een stedentrip met vrienden, cruisen met de kinderen, een zonvakantie in Europa of de Big Five spotten in Zuid-Afrika? Ik denk altijd met u mee en geef u tips waar u misschien zelf nog niet aan heeft gedacht.

Dit jaar is het in december extra feest want ‘The Travel Club Landgraaf’ bestaat dan 1 jaar. Om dit te vieren verloot ik een dinercheque voor een gezellige avond uit in een mooi restaurant in Landgraaf. Volg ‘The Travel Club Landgraaf’ op Facebook om meer te weten te komen over deze actie. Wilt u ook een zorgeloze vakantie? Neem dan gerust contact met mij op!

T. 06-43609789 M. stefanie.wijn@thetravelclub.nl W. www.thetravelclublandgraaf.nl

 

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.