Landgraaf Koerier

Menu

Frans Hoffmann gedecoreerd

Frans Hoffmann is op 1 januari van dit jaar door de Prinseraad van De Geete / Groenstraat gedecoreerd met de Orde van Verdienste als dank voor zijn jarenlange inzet voor de (Groenstraatse) gemeenschap.

Zo heeft hij onder andere 10 jaar lang deel uitgemaakt van het bestuur van Fanfare St. Elisabeth, waarbij hij zorgt dat Joep Weijers, Andries Quaedvlieg en Ger Dautzenberg een Koninklijke onderscheiding krijgen, hij secretaris is van het jubileumcomité en 4 jaar lang voorzitter van het tentcomité is.

Bij “Moezik oet eëge durrep” regelt hij in de periode ’89 t/m ’97 vanalles, zoals de optredens, de contracten en de loterijen bij het Waubachs Dorpsfeest. Ook stond hij uiteraard met het gezelschap op de bühne, maar dan achteraan.

Frans organiseert de jeugdkampen van ’99 t/m ’05, eerst bij de Waubachse Boys en daarna bij UOW’02. Vanaf juli 2004 zit Frans in het bestuur van UOW’02, eerst voor de activiteitencommissie, daarna voor jeugdzaken en momenteel voor het vrijwilligersbeleid. Na dit seizoen stopt Frans na 13 jaar bij het bestuur, maar blijft wel nog vrijwilliger.

De Prinseraad neemt voor Frans hun steek af en zeggen chapeau en namens iedereen dankjewel voor de inzet in de afgelopen 30 jaar.

 

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.