Landgraaf Koerier

Menu

Inschrijving voor het 4e Internationale Markttoernooi Jeu de Boules JBC-Streeperkruis is geopend

De organiserende vereniging JBC Streeperkruis zal op Zondag 25 Juni 2017 de markt in Schaesberg voor het 4de jaar op rij omtoveren tot een grote speelarena voor Jeu de Boules spelers uit Nederland, België en Duitsland.

Na driftig overleg en geregel met betrekking tot het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het regelen en opruimen van de benodigde zand en het benaderen van de talloze sponsoren in ondernemend Landgraaf, kan het organisatiecomité met trots melden dat men de mogelijkheid tot voorinschrijving voor het 4e Internationale Markttoernooi Jeu de Boules op 01 februari 2017 heeft open gesteld.

Voor het eerst in 4 jaar is het markttoernooi open gesteld voor alle Jeu de Boule spelers die deze prachtige sport een warm hart toe dragen.

Mocht uw interesse gewekt zijn in het Internationale markttoernooi Jeu de Boules of de Jeu de Boules sport in Landgraaf of in het algemeen bezoek dan onze website www.jbc-streeperkruis.nl of kom op Zondag 25 juni 2017 een kijkje nemen op de markt in Schaesberg.

 Organisatiecomité   v.l.n.r.: Jos Koeken, Will Heiligers, Leon Bröcheler, Jo Gorissen, Herman Gerards  (Foto: Frank Jeurissen)

 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.