Landgraaf Koerier

Menu

Landgraaf Optoch zorgt voor stralende Stadsprins

Stadsprins Hubert I kijkt er al jaren naar uit, maar op de laatste dag van deze maand om 13.11 uur klinkt het welbekende fluitje in de buurt van de Markt van Schaesberg. Waarschijnlijk is dat het moment dat hij nog meer zal stralen dan voorheen, want vanaf dat moment begint hij te rollen: de grote Landgraaf Optoch – de Sjunste van Parkstad. De spandoeken hangen al een tijdje op en de nieuwe reclamewagens staan al een paar weken langs de weg. Het zal dus niemand ontgaan zijn!

Op 28 februari 2017 trekt de stoet onder het motto: Is ’t in ’t leave soms ooch bale, d’r Optoch lieët dich toch wir sjtrale! Hopelijk betekent dit dat we dit jaar onder een lekker voorjaarszonnetje de vasteloavend kunnen afsluiten. De inschrijving is intussen gesloten en de organisatie heeft de 111 beste aanmeldingen geselecteerd. Nou ja, eigenlijk 110, want Stadsprins Hubert heeft het gereserveerde nummer 111.

Na afloop van de Kingeroptoch is er natuurlijk weer het gratis toegankelijke kinder-optochtbal in de aula van de school aan de Graafstraat. Ook als je niet met de optocht hebt meegedaan, ben je hier van harte welkom. Uit ervaring weten we dat kinderen en ouders zich hier goed amuseren.

Genoeg redenen dus om met carnaval niet te gaan balen, de organisatie van de Landgraaf Optoch doet er alles aan om u een stralende (glim)lach te bezorgen. Het enige dat u hoeft te doen is: erbij te zijn. Dan kunt u in ieder geval zien hoe onze Stadsprins straalt…

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.