Landgraaf Koerier

Menu

Camping de Watertoren

Dit jaar is het alweer 18 jaar geleden, dat wij de camping overgenomen hebben. De kantine is een gezellig restaurantje geworden met lounge-gedeelte. Ons terras is groter geworden en zoals altijd, zijn niet alleen onze campinggasten, maar ook de inwoners van Landgraaf en omgeving welkom om gezellig te komen eten en drinken en de kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Het restaurant, het altijd zonnige terras en de speeltuin zijn weer geopend vanaf 1 april.

U kunt bij ons terecht voor : Ontbijt – Lunch – diverse menu’s en natuurlijk elke dag koffie met vlaai. Sinds vorig jaar verkopen we ambachtelijk schepijs van IJssalon De IESTIED uit Landgraaf. U heeft keus uit 10 verschillende smaken. Ons restaurant is in het voorseizoen maandag t/m donderdag beperkt geopend. Vrijdag – Zaterdag – Zondag zijn we geopend vanaf 10.00 – 21.00 uur. Tijdens de vakantieperiodes zijn we elke dag geopend vanaf 9.00 – 21.00 uur.

Camping de Watertoren, Kerkveldweg 1, 6374 LE  Landgraaf    Tel.: 045-5321747     info@campingdewatertoren.nl      www.campingdewatertoren.nl

 

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.