Landgraaf Koerier

Menu

Maak kans op deze VYDZ

Koop in de periode 10 oktober 2016 tot en met 24 december 2016 bij ons een complete bril en maak kans op deze supermooie VYDZ. Dit was wat vele klanten van Bergsteijn Optiek in Schaesberg de afgelopen maanden bezig heeft gehouden. Heb ìk die VYDZ bij een ‘fiets’ gewonnen?

Afgelopen week kwam dan eindelijk het verlossende woord. De gelukkige winnaar van deze actie is de heer Boerema geworden. De heer Boerema zocht in de betreffende periode een mooi Dutz-montuur uit. Hierin kwamen schitterende VARILUX Physio 3.0 glazen van glasleverancier Essilor, de huisleverancier van Bergsteijn Optiek. Woensdag 15 februari jongstleden kon de prijswinnaar samen met zijn vrouw zijn felbegeerde VYDZ, volledig afgemonteerd door Brandhof Bikes, in ontvangst nemen. Onder het genot van een kop koffie en een lekker stuk vlaai vond de prijsuitreiking plaats. En uiteraard waren er bloemen voor mevrouw Boerema.

Elian en Roy Bergsteijn van Bergsteijn Optiek wensen de winnaar veel plezier en uiteraard vele veilige kilometers toe op zijn mooie VYDZ.

 Maak kans op deze VYDZ

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.