Landgraaf Koerier

Menu

CIAO HARDY MERTENS

Gekleurde ballonnen, spotlights, een rode loper, een prachtige sound en een rollende traan. Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide bereidt zich voor op een bijzonder afscheidsconcert op een bijzondere locatie. Na meer dan 25 jaar geeft dirigent Hardy Mertens het dirigeerstokje over aan de nieuwe dirigent Bart Deckers. Wilt u daar bij zijn? Vergeet dan niet om vrijdagavond 14 juli 2017 een plekje te reserveren in uw agenda.

De ingrediënten voor deze speciale avond? Het laatste concert van Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide en Hardy Mertens. Maar ook mooie klanken van Mus’Art Youth Wind Orchestra uit Singapore, deelnemer aan het WMC. Gé Reinders met zijn prachtige Limburgse nummers. En natuurlijk het voorstellen van onze nieuwe dirigent: Bart Deckers.

Hardy was ambitieus en behaalde veel successen met Fanfare Eendracht. In 1993 een 1e  prijs met onderscheiding in de concertafdeling tijdens het WMC. In 2003 en 2016 Limburgs Kampioen in de 1e divisie. Hardy was niet alleen een muzikaal leider maar ook een goede vriend. Concertreizen, gezellige uurtjes tijdens en na de repetities, concoursen en zijn enorme betrokkenheid blijven onvergetelijke momenten.

Het afscheidsconcert begint vrijdag 14 juli om 20.00 uur in de Kerk Lichtenberg, Veldstraat 21 in Landgraaf. Deze avond verwennen wij onze gasten graag. Daarom vragen wij geen entree. Wil je zeker zijn van een plekje? Bel dan met secretaris Pierre Claessens (06-49990063) voor het ophalen van uw entreekaartje.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.