Landgraaf Koerier

Menu

Zondag 25 Juni 2017 op de Markt te Schaesberg/Landgraaf

4e Internationale Markttoernooi Jeu de Boules JBC-Streeperkruis

Op 25 Juni 2017 organiseert de Jeu de Bouleclub JBC-Streeperkruis voor de 4e maal in successie het Internationale Markttoernooi Jeu de Boules op de Markt in Schaesberg. Wat in 2014, ter ere van het 25 jarig bestaansfeest van de vereniging, als een eenmalige happening zou gaan plaats vinden, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks wederkerend evenement in Landgraaf.

Het organisatiecomité bestaande uit een 2-tal enthousiaste leden (Jo Gorissen en Leon Bröcheler) aangevuld met het 3 man sterke dagelijkse bestuur (Herman Gerards, Jos Koeken en Will Heiligers) is reeds in 2016 gestart met de voorbereidingen voor het markttoernooi van 2017.  

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.