Landgraaf Koerier

Menu

Luisteravond “de kleine opera”

Het wordt weer zomervakantie en er zijn mensen die thuisblijven in deze vakantiemaanden. Veel activiteiten liggen stil in deze periode en dan is het prettig om zo nu en dan toch nog een activiteit te hebben waar u gezellig met anderen een leuke middag of interessante avond heeft.

Een zestal organisaties te weten de Bibliotheek, KBO, Seniorweb Landgraaf, Servicegilde, Vrouwengilde en de Vrije Akademie hebben hun krachten gebundeld en bieden deze zomer een  gezamenlijk programma aan  onder de noemer van : zomeractiviteiten voor thuisblijvers.

Vertegenwoordigers van deze aanbieders hebben een veelzijdig programma  ontwikkeld. Er is iedere week een activiteit en voor ieder wat wils.

Op woensdag 12 juli is de start met een luisteravond “de kleine Opera”

Leo Thomas neemt u dan mee op een muzikale tijdreis vanaf het ontstaan van de operette tot aan de musical. Hij laat u kennis maken met “die Kristel von der Post” en de vrolijke gouvernante Mary Hopkins, ondersteund door prachtige muziekfragmenten. Hoogtepunt zijn de live-optredens van o.a. onze eigen Landgraafse sopraan Karin Coenen, zangers van de musicaltheaterschool van Mira Beckers en tenor May Smeets.

 

Adres: Bibliotheek Landgraaf Raadhuisplein 1

Van: 19.00 uur tot 22.00 uur

Kosten: leden €5,00 incl. koffie, thee, fris.

Aanmelden: 045-5695660 of info@bibliotheeklandgraaf.nl

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.