Landgraaf Koerier

Menu

Succesvol toernooi ik Keulen voor Simson jeugd

3x goud, 1x zilver, 1x brons en 3x een 5e plaats

Zaterdag 10 juni namen 8 worstelaars van Simson deel aan het 20e Paul Burbach Turnier in Keulen.

Met ruim 180 worstelaars in de leeftijd van 6- 18 jaar was dit een sterk bezet toernooi.

Imre Baar worstelde als meisje in de D-jeugd in de klasse tot 43 kg tegen enkel jongens. Zij wist 2 van haar 3 partijen winnend af te sluiten, 1 met technisch overwicht en 1 op touche. Een zeer verdiende zilveren medaille.

Ook Justin Kloek kwam in de D-jeugd uit in de klasse tot 29 kg. Helaas verloor hij zijn 1e 2 partijen. Maar Justin toonde veerkracht en won vervolgens zijn 2 volgende partijen. Voor hem een fraaie 3e plaats.

Dayne Wetzels in de E-jeugd en Ronaldo van den Boogaard in de C-jeugd hadden helaas geen tegenstanders in hun klasse en behaalden dus beide een 1e plaats. Deze medailles waren verdiend want beide hebben bij-partijen geworsteld tegen zwaardere en/of oudere tegenstanders.       Dayne heeft het toernooi geworsteld in de D-jeugd (2 jaar ouder) en behaalde in deze klasseeen  3e plaats.

Voor Aurelio (A/B jeugd) en zijn broertje Diez (e-jeugd) Kalee was dit hun eerste toernooi, zij worstelen pas 3 maanden en gaven nu al goed partij tijdens alle wedstrijden op dit tourmooi.  Beide behaalden een prachtige 5e plaats.

Sem Holtkamp won zijn eerste wedstrijd en liet tijdens de andere partijen zien dat ook hij goed op weg is. Hij werd ook 5e tijdens dit toernooi.

Matchwinner van de dag was ook dit keer weer Jason Kloek.

Hij wist maar lief alle 5 zijn wedstrijden winnend af te sluiten en behaalde ook dit keer weer een zeer verdiende 1e plaats en de daarbij behorende gouden medaille.

Dit was het laatste toernooi van de Simson jeugd voor dit seizoen, nog een paar weken hard trainen en dan staat de zomerstop weer voor de deur.

De eerstvolgende toernooien staan in september gepland.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.