Landgraaf Koerier

Menu

Meidenvoetbal

Laura-Hopel-Combinatie (LHC), UOW ’02 en SV Abdissenbosch gaan samen werken m.b.t. het meidenvoetbal. Het meidenvoetbal is razend populair en de snelst groeiende sport van Nederland. Dat merken ze ook bij LHC , UOW ’02 en SV Abdissenbosch. De laatste jaren zijn de meiden aantallen gestaag gestegen waardoor er bij beide clubs meerdere meidenteams actief zijn. Door de populariteit van het EK vrouwenvoetbal is de kans groot dat deze aantallen nog verder zullen groeien.

Gezamenlijk willen we het meiden- en dames voetbal naar een hoger plan tillen. Daarvoor is het van belang om zoveel mogelijk meiden aan het voetballen te krijgen en te houden. Dit kan alleen als we samen gaan werken volgens Jo speth van UOW ’02: ”Door de samenwerking die wij al hadden met de meiden van SV Abdissenbosch en nu met LHC komen we tot een cluster van een 90 tal meiden. Wij zoeken jou !

Vanaf komend seizoen gaan alle meiden verder onder een clusternaam van UOW, LHC en SV Abdissenbosch. Ben je al een echte voetbalmeid of wil je graag voetballen, kom dan eens vrijblijvend kennismaken bij LHC, UOW of SV Abdissenbosch

Dat kan al vanaf 5 jaar (Bambino’s) tot aan de Veterinnen. De eerste twee weken mag je kosteloos mee trainen om daarna te beslissen of voetballen echt iets is voor jou.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met: LHC: Ron Rouschen tel: (+31) 643372582 mail:ronrouschen@ziggo.nl

UOW: Jo Speth tel: (+31) 654778659 mail: cj.speth@hotmail.com

Foto Wim Berendsen (LHC)

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.