Landgraaf Koerier

Menu

Zondag 27 augustus 2017 bUITenMARKT

van 13.00 – 19.00 uur. Entree: GRATIS

Feestelijke opening van het nieuwe Theaterseizoen

Als start van het theaterseizoen 2017/2018 organiseert Theater Landgraaf een feestelijke bUITenMARKT, waar diverse artiesten en bands een voorproefje geven van hun komend optreden in het theater. De deuren van het theater staan vandaag letterlijk en figuurlijk voor u open. Het programma zal naast het sfeervolle binnenpodium van Theater Landgraaf ook plaatsvinden op het buitenpodium én de Oude Markt.

Vanaf de terrasjes kunt u onder het genot van een drankje luisteren naar en meeswingen op de aanstekelijke live-muziek. In Theater Landgraaf kunt u meedoen aan diverse workshops (dans, percussie en ukelele spelen) en krijgt u een ‘amuse’, 30 minuten uit de cabaret-voorstelling van Miriam en Carla Wijnen, voorgeschoteld.

Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Petticoats & Cadillacs’.  Een thema dat in het programma van de bUITenMARKT terugkomt bij de diverse onderdelen, waarbij de cadillacs natuurlijk niet mogen ontbreken. Ook de Rock & Roll dansclub Loco-Motion is van de party; stilzitten mag, maar … ze zullen het u niet makkelijk maken.

Voor kinderen valt er wederom genoeg te beleven. Zo is er een stoer springkussen en een snoezige kinder-caroussel.

Blues Lee Musical Instruments is ook vertegenwoordigd op de bUITenMARKT. In samenwerking met Ortega Guitars biedt zij een workshop Ukelele aan (voor beginners en gevorderden). In hun tent op de Oude Markt speelt o.a.  Julia G de B en om 19.00 uur kunt u genieten van Rockabilly muziek van de band Hot Rod Riot.

 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.