Landgraaf Koerier

Menu

Country/Americana concert in Theater Landgraaf

Violet’s Tale & Cedar Spring

Een avond met country muziek en Americana, gespeeld door twee locale bands.

Cedar Spring (songwriters Maartje Kleijnen en Ron Janssen) zit nu in een achtbaan vol met zelfgeschreven songs die nauw aansluiten bij het Alternative country genre. Met strakke harmonieën en met – als muzikaal gereedschap – gitaren en een mandoline, wordt het duo sinds enige tijd vergezeld door contrabassist Micha Grin, die op zijn beurt de grooves en de diepte inkleurt.

Violet’s Tale is een country-formatie uit Heerlen; deze band bestaat uit Jeroen Rabeling (ritme gitaar), Edith Spies-Wawrowska (zang), Levy Gerards (leadgitarist), Stef Eggen (drums) en sessiemuzikant Brandon Spies (basgitaar). Door middel van hun muziek en verhalen willen ze de luisteraars ontroeren. De teksten zijn gebaseerd op fictieve personages en ook uit het leven gegrepen onderwerpen, in het ruig muzikale jasje van de rauwe outlaws gestoken.

Theater Landgraaf, Kerkberg 4 te Waubach, Landgraaf

Zaterdag 9 september

Aanvang: 20.00 uur

Entree: 10 euro

Reserveren kan telefonisch, op werkdagen tussen 10 en 12 uur via: 045-5310929, of via de mail: info@theaterlandgraaf.nl

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.