Landgraaf Koerier

Menu

Landgraafse uitgeroepen tot Junior Docent van het Jaar.

Liesbeth Gulpers uit Landgraaf is uitgeroepen tot Junior Docent van het Jaar 2017. Gulpers ontving de prestigieuze prijs tijdens de opening van het academisch jaar van de Radboud Universiteit uit handen van Rector Professor Doctor Han van Krieken.

Drs. Liesbeth Gulpers (1981) begon haar indrukwekkende studie carrière in de jaren ’90 op het toenmalige Eijkhagencollege. In 2007 studeerde ze cum laude af aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht. Gedurende haar doctoraalstudie humanistiek hield zij zich onder andere bezig met ethische vraagstukken en humanisering in organisaties. Aansluitend hierop is Liesbeth op dit moment bezig met haar promotieproject ‘Infrastructurele voorwaarden voor moreel verantwoord militair gedrag tijdens internationale operaties.’

Bij de Radboud Universiteit in Nijmegen verzorgt Liesbeth onderwijs in de bachelor- en masteropleiding, begeleidt individuele studenten bij hun bachelorthesis, masterthesis en stage en het facultaire honoursprogramma. Studenten prijzen Liesbeth Gulpers om haar heldere structuur en duidelijkheid, betrokkenheid en deskundigheid. Ze neemt veel tijd voor het begeleiden van studenten en geeft uitgebreide, individuele feedback, waarmee ze studenten uitdaagt zelf kritisch te denken en het maximale uit zichzelf te halen. Haar persoonlijke aandacht voor kwetsbare studenten die te maken hebben met fysieke en/of mentale uitdagingen, is volgens de studenten indrukwekkend.

Foto: Liesbeth Gulpers (rechts) samen met Bob Radstaak (links). Hij viel eveneens als Junior Docent van het Jaar in de prijzen. In het midden: Rector Prof. Dr. Han van Krieken.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.