Landgraaf Koerier

Menu

Licht- en geluidstechnici voor Theater Landgraaf

In Landgraaf en omgeving staat Theater Landgraaf bekend al dat kleine intieme en gezellige theater met een levendige en dynamische uitstraling. Voor het theater werd ruim 25 jaar geleden het voormalige historische kerkje aan de Kerkberg in Ubach Over Worms door een aantal gedreven vrijwilligers  aangepast en omgebouwd. Na de aanpassingen kon het theater van start. Enthousiaste vrijwilligers gingen aan de slag met programmeren, organiseren en de exploitatie van Theater Landgraaf. Een aantal van die vrijwilligers van het eerste uur zijn nog steeds actief. Maar er kwamen ook nieuwe vrijwilligers die zich met hart en ziel verbonden weten aan het theater. Vrijwilligers zijn de kurk waarop het theater draait. En juist daar wringt nu de schoen. 

Licht en geluid

Wij zoeken dringend jongeren die ons willen helpen als licht- en/of geluidstechnicus. Dat is een spannende en enerverende taak. De huidige vrijwilligers die die taak vervullen doen dat al vele jaren met plezier en zij willen nieuwe aankomende technici graag de kneepjes van het vak leren. De mensen van de werkgroep techniek zijn niet alleen verantwoordelijk voor de uitvoering maar worden ook betrokken in de voorbereidingen. Net als in een vereniging komen zij daartoe regelmatig bij elkaar om het programma te bespreken. Iedereen voelt zich zeer betrokken en is er dan ook op gebrand om alles perfect te laten verlopen. Een professionele licht en geluidsinstallatie helpt daarbij natuurlijk. Interesse…? Neem dan contact op met Patrick Janssen op het theaterbureau. Dat kan via info@theaterlandgraaf.nl of telefonisch. Dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur 045 – 5310929 . Kijk ook eens op www.theaterlandgraaf.nl

Informatie over dit persbericht:

Frans Bremen

Voorzitter bestuur Theater Landgraaf

045 – 5310864

06 – 11057393

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.