Landgraaf Koerier

Menu

Vrijdag 15 september 2017 Fabian Franciscus ‘Vlafeest’

Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 10,-

Fabian Franciscus groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit, maar woont nu aan de ‘hoerenstraat’ te Utrecht.

Succes is een keuze, zegt hij zelf…

Speciaal voor vanavond heeft Fabian opeens een mening. Hoe irrelevant, triviaal of absurd zijn mening ook moge lijken, Fabian wil deze heel graag met u delen. Sterker nog; hij weet zeker dat u er stiekem veel van kunt opsteken. Naast een leuke avond ontvangt u daarom in het minste geval ook nog een hele mooie nieuwe uitklapbare mening. Misschien ook nog wel met veel meer dan dat…

Owja, ook zal er natuurlijk over vla worden gesproken. Op een strikt fatsoenlijke manier uiteraard, dat wel.

Fabian won in London een comedywedstrijd in The Comedy Store. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Zoals o.a. in The Comedy Store, de bakermat van de Angelsaksisch comedy.
Daarnaast speelde hij de hoofdrol in een Centraal Beheer Achmea reclame, schreef hij voor verschillende TV programma’s en ging hij viraal met meerdere cabaret filmpjes.

Foto; Cameretten/Marcel Kollen


Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.