Landgraaf Koerier

Menu

WOENSDAG 20 SEPTEMBER 2017 50 PLUS FIETSTOCHT :

Dit jaar wordt de Fietstocht 50+ voor de 6de keer georganiseerd. Na vijf succesvolle edities organiseren de sportconsulenten van Alcander (gemeente Heerlen) en The Move Factory (gemeente Landgraaf) in samenwerking met belangenvereniging De Ouwe Hap en Wielervrienden Parkstad ook nu weer de 50+ fietstocht.

De bedoeling van deze tocht is dat iedereen (met stadsfiets of elektrische fiets) aan de tocht kan deelnemen. Het is geen wedstrijd, maar een tocht waarbij een ieder op eigen tempo de route kan rijden. Onderweg zijn voldoende gelegenheden om te pauzeren en te genieten van diverse bezienswaardigheden en de prachtige natuur. De tocht is in totaal 36 km lang en er is gekozen voor een zo vlak mogelijk traject, zodat er bijna geen hoogteverschillen overwonnen hoeven te worden. Tevens bestaat de route grotendeels uit fietspaden waar geen auto´s mogen komen.

Tussen 09.30 uur en 11.00 uur kan er gestart worden, uiterlijke finishtijd is 17.30 uur. De fietstocht start vanaf bezoekerscentrumBrunssummerheide, Schaapskooiweg 99, Heerlen.

Onderweg wordt bij GasterijTerborgh een grote pauze verzorgd waar de deelnemers een kopje koffie en stuk vla wordt aangeboden. De startlocatie is tevens de eindlocatie.

Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt € 5,- per persoon. Hiervoor ontvangt u:

Wilt u wachttijden bij het startbureau voorkomen en zeker zijn van een leuke herinnering en de goodiebag van PLUS Heerlerheide, dan is vooraf inschrijven handig. Dit kan bij: a.bisschops@themovefactory.nl inschrijven op de dag zelf kan tussen 9.30 en 11.00 uur.

 Als de weergoden ook meewerken, belooft het een bijzonder mooie dag te worden, waarbij ook op sociaal gebied de nodige contacten kunnen worden gelegd en men  tevens kan genieten van een afwisselend landschap.

foto is gemaakt door Brigitte Ramakers, 

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.