Landgraaf Koerier

Menu

Zwemsport Parkstad zwemmers Janina en Carolien Beckers pakken dubbel NK-goud

Sinds juni gaan de zwemverenigingen NIMO Landgraaf, ZV Brunssum en KZPC Kerkrade samen door het leven onder de naam Zwemsport Parkstad. In het open water hebben de zwemmers onder deze naam dit seizoen al bijzonder veel successen geboekt. Zo won Janina Beckers oa. de Ijsselmeermarathon (22km van Stavoren naar Medemblik).

Afgelopen weekend waren de Nederlandse kampioenschappen Open Water Zwemmen in Vlissingen.
Zowel op de 5km als 10km was Janina Beckers onklopbaar en op beide afstanden werd zij Nederlands Kampioene bij de Senioren. Haar zusje Carolien maakt het feest compleet door bij de jeugd op beide afstanden Nederlands kampioene te worden.
Op de 1,5km en 3km schoolslag pakten Kyanie Blom en Cas Louwarts een meer dan verdiende bronzen plak en het relayteam bestaande Uit de eerder genoemde Janina samen met Chayenne Poorts, Vincent de Munter en Dario van Hulst werd 3e op de 4x750m estafette.
Op de niet NK-nummers was er succes voor Esmee Lanckohr en presteerden ook Mark Gorissen, Maud Lanckohr, Sarah Berger en Demi van Hulst uitzonderlijk goed.

Ben jij ook geïnteresseerd in wedstrijdzwemmen, open water zwemmen, synchroonzwemmen of waterpolo en woon je In Brunssum, Landgraaf, Kerkrade of Heerlen (daarbuiten mag natuurlijk ook!) dan ben je bij Zwemsport Parkstad op de goede plek. Neem even contact op via zc.zsparkstad@gmail.com en we geven jou alle informatie en mogelijkheden!

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.